Stronger Life

Dagen tacksamhet går till

God morgon Fredag, vad skönt att det är fredag, helt underbart vad snabbt det gick. Underbart med korta veckor. 😉 Idag vaknade jag med ett sånt leende på läpparna, loggade på hemma, började med lite mail och ärenden jag hade på nätet, tog en kaffe i lugn och ro innan barnen vaknade och sen satte vi igång den riktiga morgonen. Iväg mot skola och jobb för att jobba veckans sista arbetsdag. Feels good ska jag säga.

Dagens tacksamhet 

Idag är jag så tacksam för att jag fått ett JA från min chef att kunna ta ledigt i slutet av januari för att få åka till Spanien och visa upp vårt sommarställe där.

Idag är jag väldigt tacksam för att jag hittade biljetterna till Spanien, först gick jag in och det var slut, allt var slut!! Paniken var maxad men så sa en vän att gå in och kolla i Inkognito läge och då hittade jag mina resor minsann. Så tacksam! 4 personer i familjen för 5000 kr, tur och retur till Spanien nästan en vecka (ingen skillnad på weekend och 1 vecka i pris).

Idag är jag mycket tacksam för att jag har så mycket stöd överallt, från hemmet, på jobbet med att lyckas med mina mål. Jag känner mig tacksam för att jag har en kollega med gemensamma intressen, reggar mat, tränar, testar nya recept och allt vad det är. Viktigt för mig för att jag har hittills aldrig haft någon att prata med gällande fitness och wellness på samma sätt, de flesta har olika tänk mot hur jag ser på det. Strikt och kostmedveten måste man vara om man ska lyckas. Men när man jobbar där jag jobbar så är det inte lätt att stå emot alla frestelser, vi jobbar ju på ett matföretag! ha ha men jag ska lyckas!

trana-power-peace-lugn-yoga

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.