Stronger Life

Jag vill vara en doer!

God morgon finisar. Idag kom jag upp lite tidigare eftersom jag la mig lite tidigare också. Enkel mattematik haha. Jag va lite halvt dålig i går för att vi hade varit ute och tagit några glas vin för mycket i gott sällskap. Det va så trevlig och blev så sent bara, så jag vaknade rätt dålig igår. Men det blev också en hjälp på vägen att lägga sig tidigare och vakna upp tidigare. Dock har jag en annan inbjudan imorgon, men vet inte alls om jag kommer att orka på, det börjar nästan bli lite för mycket.

Nu har jag fått ett nytt träningspass också, vilket är jätteskoj men det såg så tungt ut att jag inte vet om jag orkar börja med det ens, haha. Sen vill jag verkligen träna på morgonen men vet inte alls hur det ska kunna gå med så många byten av vikter. Jag har ett gym hemma men jag har ju inte alla vikter som vi har på ett vanligt gym liksom. Jag får väl testa mig fram och se hur jag gör.

Jag tror att skillnaden mellan en ”do’er” och en ”dreamer” är att testa och göra sakerna för att se om det funkar och en drömmare hoppas på att det ska funka men kommer inte till skott.

Jag vill verkligen bli en do’er i mitt liv, gällande allt i livet, inte bara träning, utan jobb, läkartider, privata ärenden, sparande av pengar, resa, upptäcka, testa, etc.

Jag vill vara en do’er och idag är det rätt dag att börja!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.