Stronger Life

Framtidens drömmar

God morgon/dag nya året.

Jag satt och tänkte lite nyss på att det är alltid en känsla av tomhet när det är nytt år tycker jag. En känsla av att bara jag är vaken, uppe tidigt och hela Stockholm ligger och sover. Världen sover till sent och är förmodligen bakis också. Det nya året börjar tyst och stillsamt med alla på hemmaplan.

Vad kommer hända det här nya året? Vad kommer att bli besvikelse och vad kommer att bli storslaget? Det kommer att bli så spännande att få följa drömmar man har. Jag är så glad för My Martens skull att hon startat upp sitt egna gym och nu har egen sida som hon flyttat bloggen till. En stark tjej med ett sånt driv som heter duga. Hon har pluggat massa olika och knappt hunnit känna på hur det är fören hon bytt väg igen. Men det hela har gett henne kunskap och erfarenhet. Nu startar hon upp nytt med kunskap från pt utbildningen hon tog för ett tag sen.

Jag kommer ihåg att jag själv var inne på en sån utbildning men jag kände mig så minimerad av alla tusentals pt som finns där ute att jag känner att det blir för svårt att tävla mot profiler som Sabina Dufberg, Wörkout Picha, Olga Rönnberg Mammafitness och nu Mamma My också. Vad ska jag ha att komma och erbjuda då liksom?

Men det är egentligen dumt att underskatta en så hårt. Min koncept hade varit annorlunda men jobbet och vägen dit är tuff med det konkurrens som finns. Sen får de flesta stora profiler, sina utbildningar betalda, som del av marknadsföring.. men jag hade fått bekosta den själv och de kostar !

Ja ja nu får jag nöja mig med annat att göra 😀

Att vara spansk mäklare är inte fy skam det heller. Ska nog ta mitt pick och pack och dra snart. 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.