Stronger Life

Var konsekvent !

Jag har väntat på leveranser från olika håll i en evighet nu. Jag förstår att Postnord har mycket att göra men jag blir nervös. Jag väntar på en present som är till en vän som jag gärna vill få hem innan julafton men jag vet inte om jag kommer att hinna med det. Sen väntar jag även på ny fransböjare och mascara. Ska absolut testa och tipsa om det är värt att visa upp.. Väntar även på min personliga almanacka innan året tar slut men den vekar ha kommit bort första gången så de fick lov att skicka om den.

Nu när det snart kommer ett nytt år, så börjar alla tänka på hur de ska starta om sina liv, hur de ska göra om och göra rätt, vad de ska ändra på, förbättra och allt vad det är. Gymmen blir överfulla och säljer årskontrakt på löpande band. Men varför är det så, varför misslyckas vi gång på gång och börjar om år efter år?

Jag tror det har med att vi inte är konsekventa och är heller inte beredda på att ändra våra vanor. Vi tror att vi lever livet för att vi äter gott, dricker gott och njuter av en film på soffan istället för motion. Men är det så då? Måste vi offra något?

Jag kan tycka att det inte ska behövas. Att vara konsekvent över att om jag tar den här kakorna idag, så har jag tagit några steg tillbaka i mitt mål, det gör mycket. Att lägga om sin matvana är nog det svåraste, det tar tid och kräver engagemang men är värt när man ser resultaten. Oavsett när man kommer igång, i december eller januari, så är det viktigt att inte utesluta allt helt och hållet. Många tar en vit månad i januari men det är nog inte lösningen. Balans, skapa en balans så kommer man längre. De gånger jag har lyckats har det varit med bra balans. Nu är det dag för mig att hitta tillbaka till det igen. Varken hud, kropp eller sinne mår bra av att vräka i sig godis och snacks, Ta hand om er hälsa, ta hand om era kroppar, att njuta av livet är mer än bara godis..

Jag ska verkligen försöka leva som jag lär. Det är vad som får mig att må bäst, det vet jag. Och livet går väl ändå ut på att må bra, eller hur?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.