Stronger Life

Happy stuff

Innehåller annonslänkar

Jag har sagt det förr och säger det igen, jag har världens bästa kollegor och vänner på jobbet. Jag fyllde ju år för ett tag sen och när jag kom till kontoret hade jag choklad, ballong, fina lappar, trådlösa hörlurar och vackra doftljus som väntade på mig. De är så fina! Jag har ju länge velat ha trådlösa hörlurar, airpods kanske. Jag lyssnar ofta på musik på jobbet också. Så de har sett det, uppmärksammat och två kollegor gick ihop för att köpa hörlurar.

Men de jag fick första gången visade sig vara svinstora, haha. Tacksam som jag är så ville jag inte säga något men de var ju jättelånga och såg ut som antenner. 🙂

De skickade de tillbaka de och beställde hem nya. Vita, snygga som ser ut som airpods men de har så dåligt ljud!! Jag är som sagt för tacksam av mig och vill inte brista i respekt genom att säga att jag inte tycker de är bra. Det är trots allt tanken som räknas och är så glad över att de är så fina som de är.

Men igår var jag förbi Teknikmagasinet och testade Happy-pluggs. WOW
Jag trodde inte de var så bra, jag trodde inte de hade sånt bra ljud. Men jag ville ju slå till direkt, 700 kr dessutom. Men jag gjorde inte det, ville inte impulsköpa som jag så ofta gör.

Jag kanske tar mig in till centrum och kollar om det finns någon bra rea, ytterligare rea menar jag då. 😀

 

iDeal of Sweden / Sneakerspoint / Members / Bobby Oduncu Sweden / Lohilo / Richmond & Finch

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.