Stronger Life

God Jul

Godkväll, det här är nog det senaste inlägget jag gjort på länge. Jag är så trött, så utmattad efter den här dagen men ändå rätt glad för barnens skull i alla fall. Vi hade det sådär inom familjen, vill inte gå in på detaljer men jag har en rätt krävande och svår familj och med familj menar jag alla mina nära och kära, dvs barn, make och föräldrar. Alla är inkluderade i mitt ord ”familj”. Men hur som helst så kämpade jag mig igenom det hela så gott jag kunde.

Imorgon har vi som tradition att åka till min makes familj men det kommer inte att hända. Han är inte så sugen på att åka till en hem full av negativ energi och depression. Det är som han säger, han kan lyfta upp sig själv, må bra, fortsätta framåt men så fort han hör hur dåligt hans syskon mår så blir han otroligt påverkad. Så han låter hellre bli. Jag förstår han.

Så imorgon är vi hemma och tar det lugnt. Tar en promenad, spelar spel, poppar popcorn i vår nya maskin, leker med leksakerna och pysslar om varandra. Åh, tittar på film såklart. 🙂
Över i morgon ska vi på bio och se Frost II med morfar också, det ska bli kul. Sen vet jag inte om vi åker till brorsan min, på fredagen. Jag tar en dag i taget, gör lite som jag orkar och vill, om folk kan så kan de, om inte så okej..

Jag har knappt tagit bilder idag, har absolut inte varit på rätt humör, rätt trist. Men så blir det ibland.

Hoppas ni hade en fin jul i alla fall.

God Jul allesammans.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.