Stronger Life

Lucka nummer 22

” Mitt bästa tips för en härlig julafton ”

 

Åh min bästa julafton om jag får drömma själv, så hade det varit att ha allt klart alla julklappar flera dagar innan julafton. Att bara ha lugnet och njuta av levande ljus i hemmet. Självklart ska det vara en vit jul med snö, massa snö och solsken på dagarna. Mycket barnskratt och det ska dofta jul i hemmet, tex julgran eller glögg, kanel. Sa jag barnskratt? 😉

Julafton ska vi alla vakna i lagom tid, i myskläder kliva ner till nedervåningen, äta en god frukost tillsammans bara vi 4. Innan alla andra kommer så ska vi ta en promenad i solskenet där ute i snön, njuta av varm choklad när vi kommer hem. Sen (lite senare) ska resten av familjen komma över. Då börjar matlagningen och dekorationerna. Det ska vara Kalle Anka i bakgrunden, julmusik och dofta goda kanel-té. Slutligen ska vi äta middag, efterrätt och sen sätta oss i vardagsrummet där barnen kan öppna sina julklappar och leka resten av kvällen.

Det låter och känns som en mysig, lugn och fin familjär julafton.

Hur är din?

Detta är en del i  Kajsons julkalender 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.