Stronger Life

Första dagen av ledighet

God morgon lördag och första dagen på julledigheten. OMG som jag har längtat efter den här dagen, så otroligt mycket. Hela kroppen skrek igår att jag skulle få vila men inte det inte. Gårdagen va speciell, mysig.

På lunchen så hade jag min årliga lunch med två vänner (en jultradition vår trio har) och vi va lite busiga och tog ett glas vin till maten. Sen fortsatte vi vårt jobb och när vi äntligen slutade på jobbet så åkte jag hem i tron att vi skulle chilla på kvällen.
Så fel jag hade, för när vi kom hem så upplyste lillan oss om att hon hade minsann sin andra avslutning på Basket i Farstahallen. Det var mer en frivillig grej men hon ville absolut gå på den. Så vi bytte om, slängde i oss en mellis allihopa och drog till basketen. Det visade sig vara superkul.

Vi är ju inte föräldrarna som sitter still och kollar utan vi är ju med i allt. Så det gjorde ju de superglada. Vi körde en liten match tillsammans och sen hittade tränarna på lite lekar bara för barnen.

Tillslut kom vi ut därifrån, svettiga och hungriga. Åt tacos (vegotaco) på Tacobar och sen raka vägen hem och dyka ner i soffan. Det tog inte lång tid innan vi alla gick och la oss i säng, supertidigt. 🙂

Idag väntar en ny dag.
Jag ska träna, sen åker jag till vår galleria för att handla det sista som jag kom på igår och har bara lite egen tid innan jag vänder hem till familjen för bak, städ och mys.

traning-workout

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.