Stronger Life

Min personliga almanacka

kalender-planera-blogg-influencer

Egen designad almanacka

 

Alltså nu ni! God morgon Fredag och sista arbetsdag för det här året!!
Wohoo, vi är framme på dagen D.
Hur glad kan man inte vara nu, jag är så lycklig haha. Jag tror det kommer att vara en flamsig dag på kontoret idag men det gör inget, jag är nästan klar med allt på jobbet. Jag är klar med allt hemma också, så glad över det. Köpt alla julklappar till vännerna på jobbet också. Ja nu är jag glad.

Igår fick jag hem min personliga almanacka också, äntligen! Det har tagit 2 veckor att få hem den men jag saknar barnens klisterlappar som de skulle få till sina almanackor.

Jag har fått hem Cocopanda paketet också (fransböjare och mascara) och även några vinglas för vitt vin som jag ska få hem. Mycket att hämta ut nu.

Eftersom det är fredag så tänker jag att min tacksamhetskänsla ska skina igenom denna fredag. 

Idag är jag så tacksam för att det är sista arbetsdagen innan julledigheten som är på två fulla veckor och några dagar till här och där.

Jag är så tacksam för att jag är klar med allt på jobbet och med julklapparna, det har inte varit en lugn vecka som jag hade trott för jobbet svämmade över men hur hade det inte varit om jag inte hade varit klar hemma då!

Jag är tacksam för att jag kan flexa på mitt jobb och därför också avsluta jobbet på hemmaplan och få mer gjort överlag. Det är något som får mig att stanna kvar på det här jobbet månad efter månad..

Jag är så tacksam att jag fått uppleva 2019, det dags att ta farväl men jag är ändå tacksam för att jag fått leva, uppleva, vara med under året. Tacksam för allt jag fått åstadkomma under 2019.

Nu blickar vi snart mot nytt år 2020 och med nya mål i sikte!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.