Lucka nummer 20 – Stronger Life

Stronger Life

Lucka nummer 20

” Mitt bästa vardagstips”

Jag har skrivit om det här förut, här och här men det är ett ämne som tåls att tas upp flera gånger. För stressen är hård för många, det är ett faktum för många. Vi lever i ett stressat samhälle, vi lever med tunga krav på oss från andra men oss själva. Vi ska göra mycket och hinna med mycket på en och samma dag. Hur ska det ens gå till?

Men som jag skrivit tidigare så är mitt bästa tips, att ställa klockan 30 minuter tidigare än vad vi brukar gå upp, så “vinner” vi tid. De där 30 minuterna kan du utnyttja hur du vill, med träning så att den är klar för dagen. Med jobb så att du kommer igång tidigare. Med att läsa en bok för att få mer mindfulness i ditt liv. Med sortering och vikning av tvätt om du så vill i hemmet så slipper du efter jobbet. Du är fri att göra vad du vill med dina extra minuter och sen börja din dag efter en energirik frukost.

Känslan att sen komma hem och ha vissa saker gjorda redan, som tex träningen och bara kunna komma hem och bara vara. Det blir konstigt i början för man vet inte ens vad man ska göra.. men sen lär man sig att utnyttja den tiden till annat och vipps har du mer tid i vardagen.

Bästa vardagstipset ever. ;D

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.