Stronger Life

Svårt att välja!

Innehåller annonslänkar

Det här är något som är rätt svårt. Vi ska ju ha secret santa på jobbet och reglerna är att man ska köpa något till personen för ca 50-100 kr. Men det är ju jättesvårt för många snygga saker hamnar på mer än så. Men sen känner man inte alla kollegor bra heller, vissa är nya och då vet man inte vad man ska köpa. Andra är gamla men man har noll gemensamt så man vet ändå inte. Man får nästan lite prestationsångest men det är rätt knäppt för det är ju bara en kul grej! Men då kom jag på lite tips, om det är fler som har secret santa på sina jobb. Så kommer tips på saker under 100 kr ifall ni har samma tak.

Jag tycker tex att en vattenflaska av bra material som är miljövänligt och ger gott vatten med filter tex, är något många kan bli glada av. Många har egna små flaskor på kontoret men då är det kanske vanliga PET flaskor. Inte bra. Eller varför inte en karaff, bordsdekoration, ja alltså det finns mycket!

Nu har vi ju redan haft vår secret santa men ifall ni inte haft det så har ni tips här nedan 😉
Nu checkar jag ut för idag.

 

 

 

Ekorre Burk / Karaff / Skål Med Lock / Fresh To Go Sallad / Ernst Ljusstake / Soppmugg Med Lock / Armband / Örhängen / Drinkspel Luffarschack / Ernst Hänglykta / Ljusfat / Little Bird / Rather Be Burk / Tårtspade / Doftljus / Tvål / Bordsdekoration / Flaska Med Fruktkolv

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.