Stronger Life

Sista minuten present!

I samarbete med Upplevelse.com

Nu är det riktigt nära julafton, alltså bara 6 dagar kvar och det är snart försent att ens tänka tanken att beställa hem något. Har du hinnit klart med allt eller ligger du efter? Många väntar till sista dagen och åker in till centrum för att shoppa allt då. Riskebelt kan jag tycka, vad händer om det är slut? Vill du gardera men vet ändå inte vad du ska köpa? Då rekommenderar jag en upplevelse.

Jag älskar upplevelser och speciellt presentkort där man kan välja själv vad man vill göra. Jag tycker ju om Spa, lyx och ansiktsmasker. Gärna övernattningar och middagar ute med maken så att det blir en dejt på en gång. Många andra, speciellt män, tycker om ölprovningen som finns, även bilaktiviteter, sporter och spel men också en massage för att mjuka upp musklerna lite och få bli bortskämt.  Just nu är en upplevelse rätt perfekt när det är så nära inpå julafton. För på hemsidan kan du enkelt klicka hem ett presentkort eller en upplevelse och få den till dig på 5 minuter via e-post. Dagens bästa tips 😉

Jag ar några planer framför oss, upplevelse planer. Jag vill nämligen utnyttja flera upplevelser så som dans (vill få maken att lära sig dansa salsa), massage för jag behöver verkligen den, middag och musik på en kryssning över skärgården, övernattning och mycket mer. Nu handlade detta inte om att köpa till sig själv eller önska till sig själv, som jag gärna gör, utan bra julklappstips för pojkvän eller flickvän (man eller fru också såklart).

Jag har ofta hittat mina presenter till större födelsedagar via upplevelser, för där hittar man något som är minnesvärt så som en rejäl upplevelse. Tex ballongflygning, fallskärmshopp, köra cool racerbil, sjunga i studio etc. Sånt som blir ett minne för livet.
Sen har dessutom dessa upplevelser, 3 års giltighet, inte många presenter har det 😉
På 5 minuter har du din perfekta julklapp.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.