Lucka nummer 18 – Stronger Life

Stronger Life

Lucka nummer 18

” Tips i motgång ”

Åh motgångar, många tycker ju att motgångar är något väldigt negativt och hemskt. Man är rädd för motgångar och kanske vill lägga sig ner och bara dö på golvet, där och då. Men jag kan vara lite tvärtom, eller snarare både och beroende på hormoner skulle jag säga.

Är jag pms’ig så går det åt skogen, då är det hög drama på tapeten och mitt liv är kaos med en motgång. Men oftast vill jag och försöker jag, att se motgångar som något att ta lärdom av. Något att växa av, få kunskap av, erfarenhet. Det är inte alltid nödvändigt att vara rädd för motgångar, även om det kan ställa till det med mycket problem men ta ett steg tillbaka, pausa allt, se vad det är du kan lära dig av det och få inte panik. Det är just den där lilla detaljen att våga pausa och kliva ur det hela några dagar och få annat perspektiv. Ta hjälp om du behöver det eller bolla med nära och kära som du vet vill dig väl och är ärliga mot dig. För det finns inget värre än att bolla motgångar med en vän som ofta säger sånt som de tror du vill höra men som inte är sanningen..

Motgångar får dig att mogna, växa, få erfarenheter, bli mer säker i frågan eller i dig själv beroende på vad det är. Utan motgångar blir vi inte experter inom ett visst ämne.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.