Stronger Life

Bokat tid !

God kväll bästa ni! Jag är så glad att jag är hemma och kan jobba härifrån för jag har inte mått helt hundra idag. Yrsel och det är så svårt att jobba på kontoret med så nära vänner kan man säga, för det blir att man blir störd hela tiden. Men imorgon blir det andra puckar, då ska jag köra mitt race med lurar på hela dagen och tyvärr vara tråkig men måste ju bli klar. Nu är det bara två arbetsdagar kvar till julledigheten.

Idag har jag vilodag från träning så jag gick upp senare, tränar inget och ska ägna kvällen åt mina barn istället. Det har blivit mycket jobb bara, så jag sitter och jobbar över en del. Men snart ska vi upp och gosa, läsa en bok och bara prata. Älskar såna kvällar.

Nu har jag bokat en Hälsokontroll på ett Karolinska laboratorium och måste bara ta mig tiden att åka förbi. Det ska vara på fastande mage och det är väl det som gör det svårt, att komma ihåg att inte ta den där smoothien på morgonen plus att jag ska vara hungrig i några timmar tills jag tar mig fram till labbet. Äh jag är bara rädd för nålar, massa ursäkter. 😀

Nu kör jag det sista och sen stänger jag av.
God natt finisar.
Ta hand om er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.