Stronger Life

Secret Santa gifts

I samarbete med Speedheater. se

Idag hade vi Secret Santa på kontoret och det är alltid lika lyckat. Mycket skratt och skoj faktiskt, jag gillar mitt gäng i det stora hela. Jag hade en tjej som inte var inne på kontoret, vilket va lite tråkigare men själv fick jag en guldig pennhållare från HM, (förvaringskorg) den är jättesnygg. Förra året fick jag tomteslinga (ljusslinga med tomtar på).

Det är rätt fint att de flesta ändå anstränger sig att hitta något som passar just personen. Det kanske inte låter som en rolig present för andra men för den som får den så är den guld värd. En person fick en parfym (inte fy skam det inte) och en annan fick presentkort nätbutik. Jag kan tycka att det känns tråkigt att ge bort presentkort men samtidigt är det något som den andra personen kan bli så glad över. Speciellt om det är i en nätbutik som de verkligen behöver något från. Det spelar ingen roll om det så är på produkter för att ta bort färg från hus, eftersom den personen har ett stort projekt framför sig för att sälja eller nyss flyttat in. Det är ändå något som är påkostat, något som är genomtänkt.

Jag är rätt glad över att vi slipper ta hand om husfärg hos oss eftersom vi har någon som tar hand om det åt oss men annars hade jag varit mycket tacksam för en sån present. Men mina presentkort får numera gärna vara från Skincity eller Mall Of Skandinavia.. ?

Nu får det räcka med julklappar. Det börjar bli sjukt dyrt med två familjer, vänner, kollegor och en massa annat man själv vill ha. Nu får det bli att jag bara köper in det mest nödvändiga, så som en fransböjare, almanacka, mascara, byxor, hahaha..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.