Stronger Life

Lucka nummer 17

” Mitt bästa återhämtningstips ”

 

Ja du, jag behöver återhämtning till max. Jag tror många av oss gör det. Decemberheten, julhetsen, pressen och alla måsten. Men vad gör man då för att vila upp under ledigheten? Många gånger kommer man mer sliten efter ledigheten för att man har en sån press att hitta på saker med barnen och hålla igång till max. Behövs det verkligen?

Nä, jag skulle säga att det inte gör det. Kraven är för många och höga, onödigt höga.
Barn mår bra av att inte alltid ha något att göra, barn mår bra om du bara är med de i hemmet och gör nått skoj ihop. Jag tror inte på att man måste dra ut hela tiden och vara i parklekar, åka pulka varje dag, göra snöiglo eller besöka mysiga café titt som tätt. Jag tror på att en dag baka tillsammans hela familjen. En annan dag gå på bio, en tredje dag bara pyssla om hemmet tillsammans och kanske göra middag ihop i lugn och ro.

Den här ledigheten planerar jag inget alls. Jag vill däremot träna, äta gott, ta någon promenad en solig vinterdag, laga middag tillsammans allihopa, mysa ihop till en bra film, spela spel och njuta av livet som det är, i sin enkelhet.

Detta är en del i  Kajsons julkalender 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.