Stronger Life

Dagens hemlighet

Morgonträning 6:00

Innehåller annonslänkar

God morgon denna träningsmorgon och tisdag den 17 december. Det är nu bara 3 dagar kvar tills vi får julledigt. Och bara 7 dagar kvar, exakt 1 vecka kvar, till julafton. Nyss va det 1 månad kvar men nu är det en vecka kvar. Det går så fort och snart tror jag vi är framme vid den sista dagen på året.

Jag har inte bloggat här så pass länge så jag kan inte göra en resumé men till nästa år om jag fortfarande bloggar här, så ska jag göra en årsresumé. Bestof2019 kommer jag köra på Instagram i alla fall, alltid kul att se de mest likade inlägg. Men det konstiga va att i början när jag hette Strongermama så fick jag mer likes än nu när jag heter Strongerlife. Konstigt kan jag tycka, att ett namn har sån betydelse. Borde jag byta tillbaka? Men jag vill ju heta som bloggen, Strongerlife.

Idag har vi en kul dag på kontoret. Dels ska jag äta lunch med en vän, men också för att vi ska ha Secret Santa med vår grupp. Ingen vet ju vem som gett en presenten, där av ordet secret. Det ska bli rätt skoj faktiskt, jag älskar såna saker, överraskningar. Men inte så mycket för att jag får saker utan för att jag tycker om att ge bort.

Jag tror att presentaskar är överskattade, de ä inte så dumma som man kan tycka. Det kanske känns tråkigt att ge bort men egentligen är de rätt nice. Köper man rätt märke som personen gillar så blir presenten väldigt bra. Parfymer, hudlotion, ansiktskrämer och allt vad det är, jag hade blivit glad i alla fall, om det va det märket jag gillade. ?

 

 

YSL / Parfym Set Lancome / Mask-A-Holic / Pixi Skintreats / Rituals Renewing Collection

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.