Stronger Life

Lucka nummer 14

 ” Serier att se i mellandagarna ”

Jag är en person som inte tittar på tv och än mindre på serier. Och jag tror att jag är en person som dessutom skiljer mig starkt ifrån många andra personer. Om jag ska kolla på något så koller jag gärna på action i filmvägar. Skulle jag kolla på serier så är det oftast Narcos serier.

I ärlighetens namn så har jag svårt för serier för att jag inte kan hantera att vänta in till nästa avsnitt. Det blir för spännande och jag vill se allt nu på en gång. 🙂 Som med Narcos så kollade vi klart på alla avsnitten 1 helg per avsnitt.

Jag har inte ens sett alla de där serierna som alla andra pratar om. Varken Orange is the new black eller vad de heter, Walking någonting, I mördarens skalle eller nått, etc.

Jag är nog en filmmänniska helt enkelt, så ska jag kolla på tv så blir det film.

Vad har du för favorit? Och föredrar du serier framför film? 

Detta är en del i  Kajsons julkalender 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.