Stronger Life

Barnsligt att fira?

Fredag den 13 och det va ju Lucia idag. Så har ni fått fira och se era barn lussa? Det har inte jag, men jag har då aldrig fått sett de. Vi firar inte sånt i Sverige längre, förr hade vi en del traditioner som va fina och mina föräldrar fick uppelva med mig. Men jag har inte en enda skoltradition, otroligt trist men så är det numera 2000-talet och i vår framtid. Mindre och mindre får vi se och säga men ändå är vi så publika därute på nätet. Knäppt, riktigt knäppt.

I alla fall så fick jag se Lucia firande på jobbet i alla fall. Vi fick Lussebullar av en kollega också och hade glitter i håret. Många tråkigare människor på kontoret, kommenterade att det var barnsligt att ha det men jag kan tycka att det finns väl ingen ålder på firandet?! Herre Gud, vilka stela människor det kan finnas.

Det är inte alla som får ha en trevlig och fin Lucia idag dock.. En vän går däremot, igenom en hemsk period just nu och det får mitt hjärta att blöda för hennes skull och hennes familjs. Mina tankar går till alla därute som behöver en extra push, kraft, kram, kärlek och omtanke. ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.