Stronger Life

Tisdagsträning på morgonen

Tisdag morgon! Wohoo, jag orkade mig upp och körde ett träningspass idag. Jag älskar att göra saker som får mig att må bra. Det är inte lätt att må helt 100 nuförtiden, med alla krav och måsten, för att inte nämna december månad är inte nådig. Men jag gör vad jag kan för att få saker gjorde och avbockade. För att jag ska må bra så behöver jag komma igång med mina morgonträningar igen, idag lyckades jag. Det fick bli en mjukstart, inget överavancerat.

Min yngsta har haft lite ont i magen hon med (för några veckor sedan va det stora tjejen), vet inte om det är små förkylningar som sätter sig i magen eller vad det kan vara. Nu behöver nog alla lite julledigt tror jag. Det konstiga med barn är att man inte vet hur allvarligt man ska ta deras grejer. Jag menar hon har ont, men när syrran kommer hem så springer de omkring i hemmet… What?! Hade hon ont eller inte? Hon säger att hon har ont då och då men likförbannat leker de halvgalet. Så ja jag vet inte, mina alternativ är att skicka henne tills någon på skolan ringer och då hämta. Alternativ 2 är att stanna hemma och göra mitt bästa med att lösa de deadline jag har. Alternativ 3 är att ta med henne till kontoret några timmar för att hinna klart det jag har att göra och sen hem vid lunch och ta ut VAB.

Svårt det där, för jag har ett ansvar mot mitt barn, men jag har också ett ansvar mot mitt jobb.

Nu behöver jag ta en kaffe, se till att barnen blir klara och se hur läget ligger till med lillan. Helst vill jag stanna hemma och ta hand om henne.

mama-strong-family

ps. 14 dagar kvar till julafton och 10 dagar kvar till julledigt ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.