Stronger Life

Måndag med nya mål

God morgon måndag. 

Jag börjar bli otroligt trött på mig själv, att jag inte kan hålla mig bättre ifrån godsaker än vad jag gör. Vad är det som gör att man inte kan motstå? Borde man inte känna i kroppen att det bara är skadligt för en. Om det inte gör någon nytta i ens kropp, varför ens äta det? Gott? Ja det är det ju,

Jag är glad att vi inte köpt chokladaskarna än, att vi inte har mycket skräp i hemmet men ändå så har vi kokosbollar, chips och barnens godis. Det räcker ju för att jag ska äta det. Jag älskar kakor, kokosbollar och annat smaskigt.

Om jag inte vill må dåligt mentalt så måste jag ju sluta med det här innan jag når en gräns där jag mår svindåligt psykiskt. Det gör mig inte något gott, så lägg av! Nu bestämmer vi det eller hur?!

? Målet denna vecka får bli att motstå frestelserna under veckan och ta bara på fredagen. Det får räcka. På lördag kan man äta saltkex, 10% ost och oliver istället.
? Andra målet denna vecka är att börja träna på morgonen igen. Jag känner mig för stressad när jag ska träna efter jobbet, så det får bli på morgonen de dagar passet passar in.

Nu kör vi igång den här måndagen! Hoppas du får en fin dag idag.
Ps. 15 dagar kvar till jul och 11 dagar kvar till ledighet. ?

familjeliv-husliv-home-work

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.