Lucka nummer 8 – Stronger Life

Stronger Life

Lucka nummer 8

 ” Boktipset”

Jag har en speciell kärlek till alla feelgood böcker. Jag har läst många olika böcker som har med personlig utveckling att göra och en av de senaste som jag gärna vill tipsa om heter Morgonpigg och Ångra Ingenting.

Ångra Inget boken, har jag inte hunnit läsa ut än men jag håller på och den boken tipsar mycket om att leva ett liv som man inte kommer att ångra. Att leva sitt liv så att man kan göra sin framtida gamla gumma stolt och inte ångra något man inte gjorde i livet.

Morgonpigg handlar mycket om att jobba med mål. Med att vakna tidigt på morgonen, skapa sig den vardagen som passar bäst för en, att hinna med det man vill göra under sin vardag och därmed också må bäst. Man jobbar med mål, med motivation, med meditation och att skapa sig de bästa mornar.

Jag läste boken Morgonpigg när jag var på väg mot “Köpa boende i Spanien”- målet. Och med alla dessa knasiga hinder jag stötte på i mitten av min resa så hade jag kunnat ge upp. Men jag kände att boken vägledde mig rätt mycket mentalt, att finna ork att kämpa, att finna rätt tankar att kämpa för det jag vill ha, det jag drömt om. Goals! And now I did it.

life-visualisera-mindset-blogg

Båda böckerna har feelgood känsla över sig, det handlar bara om att skapa dig ett liv som du vill ha, inte måste ha. Det handlar om att jobba med det du önskar och drömmer om, om den vardagen du älskar, om att meditera, vara tacksam, andas, skapa mål. Och jag kan absolut rekommendera dessa böcker för alla människor.

För de vilsna för att hitta tillbaka på rätt väg.
För de som redan är påväg men behöver en boost.
För de som söker inspiration för att öppna nya dörrar och möjligheter
För de desperata för att hitta ett lugn och struktur.

Läs inte böckerna som något slaviskt. Läs de inte som något som man måste göra. Läs de som tips, som råd, som vägledning.

Boken: Morgonpigg– hur framgångsrika människor börjar sin dag  💫
Boken: Ångra Inget – 7 steg till livet du drömmer om  💫

 

bok-literatur-blogg

Detta är en del i  Kajsons julkalender 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.