Stronger Life

Jag är speciell

Varje dag får jag höra nya underbara ting från mina kollegor. Idag fick jag också en choklad pralin som beröm för att ha klarat av en liten minitävling först av alla. Egentligen va det ingen tävling, det va jag och någon till som triggade varandra till att det blev det och sen vann jag. Man får skapa sig egen spänning haha. Så mitt pris va en hemlagad pralin av en kille som är asgrym på att göra egen choklad med guld på, med fina detaljer, med smaker som saffran eller annat gott. Alltså han är grym.

Jag märker att jag har svårt att tro att jag är speciell, jag har svårt att tro att jag är viktig för någon, att jag betyder mycket för andra, att någon värderar mig.. vad skumt egentligen, att jag kan vara så självsäker på så mycket men så osäker på annat. Jag måste våga tro, jag är speciell.

Vit choklad med saffransröra inuti och vet inte vad det är för något fint ovanpå rosen.

kollegor-office-kontor

Tidigare idag va jag hos tandläkaren med min äldsta dotter. Hon har haft besvär med strängen under sin överläpp, den fastnar emellan tänderna och det gör ont. Så nu gick vi till tandis för att se vad vi kan göra åt det. Klumpigt sagt så säger tandläkaren att man bara klipper upp trängen och sen syr några stygn. Tror ni hon ville göra det? Nä såklart inte, hon brast ut i gråt så fort hon kom ut från tandläkarens port. Herre Gud vilken opedagogisk tandläkare. Idioter kan jag tycka. Jaja nu får hon leva med smärtan istället eftersom tandläkaren skrämt upp henne.

Usch den här veckan har jag knappt plugga teori och jag har inte ätit jättebra som jag borde. Jag tror jag ätit för lite mat och för mycket skräp. Lussebullar här och där, pepparkakor här och där. Inte alls bra, jag får skippa godis och skräp i helgen!

Jag längtar så sjukt mycket efter varje helg numera. Jag behöver verkligen få vila, få sova, få bara vara, få umgås med barnen. Jag behöver både helg men också långledigt.

Count down: 15 dagar kvar till ledighet. Jag jobbar hemma på fredag den 20 december då skolan slutat då. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annika K

  Kolla med VC istället.
  De klipper ju tungband.
  O så be dem berätta att det inte kommer att kännas nått för bedövning mm.

  Second opinion från annan TL?
  Be dem lägga tuss m besövningssalva på tandköttet o sen bedöva m spruta.
  O så klippa o du.

  Jag har gjort precis samma ”op” när karvar liten. Märktes knappt.

  Hoppas ni får till det ❤️

  1. StrongMama

   Jaha kan man kolla med de också. Nu är det iof inte tungan som är knas utan den strängen som finns på överläppen. Om man lyfter överläppen så ser man en liten sträng där.
   Men jag gör nog som du säger, second opinion.
   Tack snälla för tips ❤️