Stronger Life

Måste dela med mig!

Innehåller annonslänkar

Jag har så fina vänner runt omkring mig. Att ha äran att kunna jobba med kollegor som blivit vänner, att ha äran att vara så uppskattad, det gör mig så rörd. Aldrig förr har jag känt en sån uppskattning till de jag jobbar med som jag gör idag. Jag vågar knappt skriva något om de, för jag vill inte blanda in de i min bloggvärld för det finns så många psykopater där ute. Men jag måste få dela med mig av en sak.

M. överraskade mig totalt igår. Vi var ute och handlade lite och jag fick telefonsamtal. Missade helt vad hon köpte och när vi kommer upp till kontoret igen så får jag överraskningen att hon köpt en fultomte (tror de kallas så) till mig!! Alltså hur söt är man inte, hon är världens bästa. Vi hade dessutom snackat om plastkassar och miljön, att jag behöver komma på en bättre lösning för vår konsumtion av plastkassar och då har hon gått och köpt en tygkasse!! Men alltså jag dör, hur fin är hon inte, min bästa M.

Jag önskar att jag hade fått henne på vår Secret Santa men tyvärr har jag inte det. Vi ska göra en hemlig tomte på jobbet bland oss på kontoret (i vår grupp på ca 11-12 pers). Då hade jag velat köpa något fint till henne, som hon förtjänar det. Men det finns inget som hindrar mig från att ge henne nått ändå. Som födelsedagspresent i efterskott plus julklapp 😉

 

DOFTLJUS / SHEET MASK / SHEET MASK / Luffagurka / NECESSÄR / Badsalt / Badbomb

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.