Stronger Life

The real day

God morgon  Black Firday !!! Det är den riktiga dagen med shoppinghetsen och jag har laddat så hårt för den här dagen men igår fick jag mail om en av de sidor jag velat ha en produkt ifrån och den är inte nedsatt!! Fasen. Sen gick jag in och kollade på en annan sida för att se om jag kunde hitta en matberedare och de var heller inte nedsatta, dubbelfasen! Nu är det bara en sida kvar att kolla, jag kollar och sen slår jag till eller så önskar jag mig den i julklapp, vilket känns konstigt att göra med tanke på att då vet jag vad jag får haha. Trippelfasen vad ska jag göra. Vilka i-landsproblem haha.

Men vet ni vad, det är fredag, det är tacksamhetsdagen även om vi körde en tacksamhet häromdagen. Men att vara tacksam är något vi ska försöka att vara varje dag, inte bara ibland.

Idag är jag tacksam för att det är fredag och sista dagen på denna vecka. Jag har längtat efter helg och snart är den här.

Jag är så tacksam för att jag har gjort så bra framsteg med min dotter, med att få henne att öppna upp sig och börja prata lite mer med mig. Länge har det oroat mig, att inte hon vågar öppna upp sig och berätta hur hon mår, vad som händer etc. Men nu börjar vi göra framsteg, älskar det.

Något jag är mycket tacksam för är min familj. Så mycket stöd, så mycket kärlek och så mycket förståelse. Jag älskar att ha den familjen jag har.

Ha nu en fin dag, glöm inte att du är fantastisk, unik och sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv. ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.