Stronger Life

Snart börjar den!!

Snart är november månad slut, snart är vi på början av december. Den sista månaden på året 2019. Det har varit ett upp å ner år med många bra saker men också mycket turbulent på olika plan.

Jag skulle gärna vilja göra en resume av året men det är svårt för mig som är halvt anonym och som dessutom inte bloggat så länge här på Strongerlife bloggen och Loppi.

Det här året tänkte jag haka på något som bloggaren Johanna Kajson skapat som kallas Kajsons Julkalender. Just nu firar hon 5-års jubileum på julkalendern och jag tänker haka på. Det blir ett utmärkt sätt att ha något att blogga om men också låta er lära känna mig bättre.

jul-xmas-SEO

 

Vad är Kajsons Julkalender då?

Jo – varje dag 1-24 december öppnar alla en lucka med gemensam rubrik för fri tolkning. Tanken är att ni läsare ska kunna klicka in på sina favoritbloggar (via Kajsons blogg) och se samma lucka öppnas men med varje bloggares personliga tolkning.

ÅRETS BLOGG-JULKALENDER med tema ”SHARING IS CARING”

Temat ”SHARING IS CARING” och det handlar helt enkelt om att i varje lucka tipsa varandra inom det ämnet som luckan berör, stort som smått. Det är alltid så spännande att se olika tolkningar och inget är rätt eller fel, du läser titeln på luckan och svarar utifrån hur du tolkar frågan och blanda gärna upp med bilder.

 

Håll utkik på bloggen, den börjar 1 december såklart och en ny lucka öppnas varje dag. 

bloggare-feelgood-workforit-strongerlife

Detta är en del av Kajsons julkalender

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.