Stronger Life

Beige life

Innehåller annonslänkar

Att leva ett beige liv!
Jag fullkompligt älskar vitt och beige men i kläder är det svart och beige som är min grej. Jag älskar beige. I allt, i hemmet, i kläder i allt. 🙂

Jag har slutat tidigare och ska snart in till ett shoppingcentrum för att hitta lite kläder till min dotter. Hon har ett disco idag och jag ligger efter i allt med familjelivet pga så mycket jobb i min skalle. Men jag är så glad att det är helg och jag snart kan chilla lite. 🙂

Måste rusa snart så vi hörs senare.

 

Kuvertväska / Armband / Mobilskal / Laddkabel / Halsband / Mobilhållare / Qi-laddare / Örhängen / Nagellack / Powerbank / Pumps / Klänning

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.