Stronger Life

Så mycket att se fram emot

Jag längtar tills helgen, till julen ska fram, tills vi ska testa baka lussekatter för första gången i mitt liv, tills jag sitter och slår in barnens julklappar och tills vi har ledigt och myser ihop. Jag känner att jag har så mycket jag längtar till just nu. Jag längtar också tills jag sitter och övningskör, tills vi åker till Spanien, till min träning varje dag, till det nya året. Herre Gud vad det var mycket att längta till.

Har du mycket att se fram emot eller är det lugnt just nu?
Jag är en person som gärna tar på mig mycket projekt, som vill ha många bollar i luften men det är inte bra, det kan många gånger sluta i att jag inte gör något bra av nått alls. Bättre att hålla sig till en eller två saker men ändå få de gjorda.

Att träna är min vardag,
Övningsköra kommer som tvåa
Julpynt kommer till helgen som trea
Julklappar kommer under december månad
Och att baka kommer det bli varje advent

Så mycket att längta efter. Sen är det julledigt och vila som står på schemat, mentalt och fysiskt. Och tro mig jag behöver det. Jag går inte ut med allt som händer mig privat men det har verkligen varit mycket den senaste tiden. Så vila är något hela jag skriker efter. Paus från det mesta. Dock tar jag inte en paus från sociala medier men har inte samma press på att hålla så många bollar i luften kanske. Jobb, blogg, barn, träning, teori, vänner, familj etc.

Men nu tar vi den här dagen först och sen fortsätter vi mot helgen. 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.