Stronger Life

Jag har is i magen

Hello torsdag, dag 4 i Black Week och jag har fortfarande is i magen med de saker jag vill köpa hem. Jag väntar så ivrigt på att få tag i Happy Plugs, Personlig almanacka och Paulas Choice hudvårdsserie som jag tycker är den bästa för min hy.

Jag vågar inte ens byta hudvård längre, med tanke på att jag har acne-benägen hy så jag har gjort en hudrekommendation på Skincity och fått mig rekommenderad att använda Paulas Choice produkterna. Vilket jag började med för mer än 6 år sedan och är väldigt nöjd. Jämfört med hur min hy va i början efter två graviditeter så har jag en fin hy idag.

Så att en hudtest rekommenderar jag er starkt att ni gör.

Jag är rätt vit och blek i ansiktet pga alla syror jag använder men jag är rätt brun på kroppen så att ha en bra BUS är viktigt. Jag har aldrig tidigare testat en bra bus och är rädd för att bli fläckig eller orange. Men så fick jag tips om denna från James Read som är en återfuktande mist med BUS effekt. Den lämnar en solkyst och så otroligt snygg! Jag är riktigt nöjd med den att jag funderar på att klicka hem även dropparna. Men sen funkar även Ida Wargs BUS!

Annars är min favorit hudvård från Paulas Choice med den grymma Ansiktsmasken Renewal Mask, Boost Retinol,  Resist antioxidanter treatment och Nattkrämen Resist Moisturizer Repair

Vilken är din hudvårdsserie? 

 

”Blogghubb” – Blogglista

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.