Stronger Life

Jag vill vara en do’er

God morgon onsdag, wohoo här går det undan och jag älskar det. Snart helg igen och jag längtar. Jag ska testa baka Lussebullar (vad är det egentligen för skillnad på lussebullar och lussekatter?) för första gången och självklart med barnen.

Förresten, idag gick jag upp tidigt igen, la mig vid barnens myshörna på övervåningen (det är i lekrummet inte i deras sovrum) och pluggade två avsnitt/kapitel av körteori och svarade på frågorna. Via en app så får du läsa om ett ämne/avsnitt och sen får du frågor på det. Sen går man vidare till nästa del. Det är smidigt och bra, jag har svårt att bara läsa, läsa och läsa. Så att läsa och svara på quiz är ju perfekt. Målet just nu ligger på att hinna med 2-4 avsnitt om dagen på arbetsdagarna måndag – fredag.
För om jag har hunnit mer än halvvägs till mitten av december så kan jag börja övningsköra med skolan. Måste bara skicka några fakturor från bloggen så att jag kan få in lite pengar.

Jag är ledsen att jag tjatar om träning och körkort men det är det jag lever för just nu. Att få fokusera på min träning och teorin är min vardag och kommer att vara det tills jag kommer i mål eller i alla fall har rutinen inne och är halvvägs, då vågar jag släppa taget lite. Men nu är jag bara spänd på att inte misslyckas.

Jag tror mycket på att visualisera och skriva ut det jag har som mål, för att lättare pusha mig till att typ vara tvungen att göra det. Annars ”tappar man ansiktet” för er läsare. Om man hela tiden skriver att man ska träna och äta rätt men inget händer då blir det ju skumt.. då blir man en ”snackare” som bara säga.. en talker but not a doer. Och jag vill verkligen vara en doer.

Tack för ert fina stöd.

Kram 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.