Stronger Life

Dejtkväll för under 1000 kr

I samarbete med Happy-days

Jag älskar att gå på dejtkvällar med min man, även om det inte är många gånger vi kan göra det eftersom vi har barn. Men så ofta vi kan och orkar så försöker vi, allt hänger bara på när mormor (min mamma) kan passa barnen. Nu måste jag säga att det var ett tag sen vi fick lite barnledigt och fick komma ut en kväll. Min mor är inte som andra mödrar..

Men hur som helst så satt jag och kollade runt lite vad man kan göra en dejtkväll som inte behöver kosta flera hundralappar. Jag kan tycka att det också är lite tröttsamt, att så fort man vill göra något med sin make så ska det kosta 3000 kr om inte mer. Det är pengar vi har men som jag inte vill lägga ner på en enda kväll just nu när vi har så stora planer framför oss 2020. Jag vill verkligen göra mitt bästa med att sluta slösa så mycket som vi faktiskt har gjort alla dessa år. Vi har lyckats bränna närmare 400.000 kr på något vi knappt kommer ihåg hur? På bara några år. Möbler, resor och shopping. Inget investerat, inget vettigt. Vansinnigt.

Men nu så kom jag på att det är ju snart Black Friday!! Hur bra är inte det? Det kommer att finnas en massa bra deals på hemsidan med härliga upplevelser.

Börja dagen med fin lunch och sen bio för att sen avsluta med en kvällskryssning. Jag tyckte det lät supermysigt och tänker faktiskt fråga mamma om hon kan ta barnen någon helg. Det behöver bara vara någon dag, behöver inte vara en hel helg liksom. Fredag – lördag kanske.

no-title

Mitt tips en dejtkväll:
Bio med minddag/lunch
Kvällskryssning Gustavsberg VII

Jag ska kika lite på upplevelserna som jag nämnt här ovan, jag vill verkligen ha en mysig stund med min make så jag väntar in Black Friday och slår till då.
Have a Happy day!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.