Stronger Life

Kommer jag hinna med målen?

Innehåller annonslänkar

Har ni hört att många radiostationer börjat med mycket julsånger redan nu!? Satt precis och lyssnade på Mixmegapol. Jag vet inte vad som är tidigt och inte men det känns nääästan lite för tidigt med det redan i helgen. Vi har inte nått fram till första advent än. Ni har koll på att det är första advent redan nu i helgen som kommer va?

Jag kom på en sak nu när jag skrev december… jag har ju mitt mål med att kunna 50% av teoriboken/frågorna och med tanke på allt jag har haft att göra så har jag inte hunnit med allt det. Men skam den som ger sig, idag pluggade jag, imorgon ska jag upp igen och torsdag samt fredag, är målet.

Sen kom jag på att jag även haft ett annat mål, med mig själv, om att få ner vikten från 68 kg till 65 och det undrar jag om jag verkligen kommer att hinna med! Jag har inte ens insett hur nära jag är nyårsskiftet! Så det är verkligen dags att börja ta sina önskemål och mål på allvar.

Det som gått bra denna vecka hittills (haha bara gått två dagar) är att jag har hittat fina sovset och underkläder från en av mina favoriter Twilfit! 🙂
Jag tycker de har rimliga priser för deras kvalité, mycket bra hållbarhet och fin design. Fantastiska färger, se nedan och de finns i flera färger.

 

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.