Stronger Life

Gillar med Julen

Vad jag gillar mest med julen

Mysigt – Jag fullkomligt älskar en mysiga känslan som uppstår i hemmet med det mörker som kommer med december månad. Det är inte kul att leva med mörkret men det är ju så mycket mysigare i hemmet med alla värmeljusen tända överallt.

Familjärt – Att få spendera tid med familjen. Julen är verkligen en familjehögtid. Tycker det är så tråkigt att inte det är en självklarhet för alla människor och att det finns så många barn som lider lite extra under julen. Det skär i hjärtat att veta att inte alla barn kan få julklappar och att de istället får föräldrar med påverkade attityder, av droger och alkohol som leder till stryk, övergrepp och mycket annat. – Vill man hjälpa till och göra julen lite lite bättre för dessa barn så kan man gå in här och ge en hjälpande hand.

Varmt– Ja nu blir det lite fel, varmt är det ju inte, för vinter, julen står ju för snö och minusgrader och det är ju kallt. Men, det är då alla mysiga koftorna, tjocka tröjorna och härliga pläden åker fram. Att ha mystofflor eller sockor på sig, med en mysig pyjamas, hur varmt och mysigt är inte det. Det blir alldeles varmt och härligt i hemmet av alla värmeljusen. Love it.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.