Stronger Life

Önskelista

Innehåller annonslänkar

Det är måndag och det är Black Friday veckan. Jag har aldrig längtat så mycket efter Black Friday som jag gör just nu. Jag brukar inte ens ha så mycket att shoppa men jag säger bara OMG vad min lista är lång. Och det värsta är att jag kan inte önska mig det i julklapp för jag är för kontrollfreak för det. Hur jag menar? Jo om jag ”lämnar in” en önskelista till familjen på dessa saker som jag vill ha, så köper de en av de sakerna under Black Friday och sen får jag stå ut med att de övriga prylarna ändå måste köpas in men utan Black Friday rabatten… Suck

Och att vänta till Januari-rean som många av er då tänker, det har jag inte tålamod för att göra! Jag vill ha allt nu, för att inte nämna att almanackan behöver jag ju nu och inte i januari.

Min önskelista so far.

Happy Pluggs Air

? Personlig almanacka

? Portabel Blender

Har du barn som gillar Frost så kommer ju Frost 2 ut snart. Och vad bättre än ett härligt frukostpaket som jukalender? Varje dag en ny frukost och lite annat smått och gott.

Förresten, apropå julen, kommer era barn få vara lucia i år? Det hela med Sverige har gått så långt att vi snart varken äter pepparkakor, lussar eller sjunger i svenskskola på julen längre. Nationalsången är på väg bort mer eller mindre och jag vet inte vad mer Sverige kommer att kompromissa med.

Mina barn får inte klä ut sig eller lussa, de ska bara köra på som vanligt, otroligt tråkigt och självklart tycker barnen det här är jättetrist. Men för er som har tur så tipsar jag om lite kläder och tillbehör.

 

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.