Stronger Life

Vacker i rött

Innehåller annonslänkar

Idag har äntligen paketet kommit från HM. Jag hittade täckbyxor till barnen som de gillar. De ska tydligen vara speciella, inte raka utan de ska vara med bootcut minsann, så att de ser ut som vanliga byxor, haha. Så kräsna små barn. Men antar att jag var likadan när jag var liten.

Vi börjar nära oss julen.. typ, visst är det ca en månad kvar men tro mig, det kommer att gå snabbt. Jag hade så gärna velat vara i Spanien på julen, men det är rätt stört hur mycket dyrare det blir att åka bort på loven än att åka bort mitt i skolveckorna. Nu är inte det optimalt såklart men jag kan tycka att det räcker med att dra en weekend här och där, man missar inte mycket och får ändå en minisemester. Lättare att få ledigt både från skola och jobb. Men det här året är vi hemma till julen. Vi behöver samla mer pengar för att köpa nya sängar och andra möbler.

Häromdagen satt jag med en liten lista på vad som ska köpas som julklappar också, sen kommer julfesterna snart och middagar. Ju mer man har att göra desto snabbare går tiden.

Lite tips på röda skönheter att ha till julens fest, middag eller afton. 😉

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.