Stronger Life

Pressat ner priser

Det blev ingen träning i morse för jag försov mig nästan, vaknade upp och trodde det var torsdag. På torsdagar har barnen sovmorgon men det var ju inte torsdag. Så jag hoppas över både teoriplugg och träning och fick ta det på eftermiddagen / kvällen istället. Tog träning direkt efter jobbet och plugga får jag göra senare när barnen lagt sig för att få lugn och ro.

Idag fick jag riktigt goda besked, min mäklare i Spanien har fått ner priset ännu mer på vår lägenhet. Så nu hamnade vi under 700.000 SEK på en 3a i Torrevieja med gångavstånd till strand, hav, strandstråk, restauranger, café, barer, shoppingcentrum, tivoli och mycket mer. Det här va den bästa födelsedagspresenten och julklappen i ett.

Min mäklare is da shit. Han fixar då allt, ny spis, pressade priser, vill vi ha något ommålat ser han till att fixa det, allt ska vara klart till när vi åker ner. Vi ville ner i december men nu har vi så galet mycket på jobbet båda två, att vi inte kommer ner det här året. 🙁 Men det positiva är att vi då kan köpa in allt och få det installerat och fixat till när vi kommer.  Längtar så jag spricker!

bo i spanien

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.