Storlek spelar roll – Stronger Life

Stronger Life

Storlek spelar roll

God morgon tisdag. Hoppas ni vaknat upp bra. Denna morgon började med teoriplugg och sen mot skola och jobb. På vägen till kontoret så lyssnade jag till en ny pod. Jag har börjat lyssna på Alexandra (Kissies) Nilssons pod med Linda-Marie Nilsson som heter “Storlek spelar roll”. Den handlar om bland annat vad de får stå ut med på sina sociala medier. Det de får som kommentarer, om deras kroppar, vidriga kommentarer som skulle få vem som helst att må dåligt. Lyssna till här.

Att storlek spelar roll fattar man när man börjar lyssna. Det som är en självklarhet för en normalbyggd att bara gå in och handla kläder på HM eller Chiquell är inte en självklarhet för en större person och detta tar tjejerna upp i sin pod.

Jag tycker det är viktigt att lyfta fram plus size modeller och även storlekar. Vi ser alla olika ut och är läckra ändå. Här har ni tips på bra nätbutiker med stora storlekar.

Ellos har stora storlekar här.

Boohoo har stora storlekar här.

Det här är bara ett av många exempel på snygga tröjor och toppar finns på hemsidan Boohoo (länk ovan). Allt från toppar, tröjor, byxor och klänningar men även annat, mycket mer. Snygga julklänningar och allt.

Jag tycker världen håller på att ta en ändring, väldigt sakta men det ändrar sig. Vi går från skinny models som var ett måste förut, till att inse att det inte var klokt att ha såna ideal bland modeller och klädesbranschen.

Boohoo

Jag är glad och tacksam att det börjar bli förändring faktiskt. Jag har två döttrar som ska växa upp i det här samhället men när jag ser modeller som dessa och stora nätbutiker som tex Ellos, så blir jag glad. Glad över att de ger en chans för även större att ha en fin outfit. Och även glad att Boohoo tex tar fram för stora storlekar men även för korta människor under 160 cm (som jag tex). Snyggt jobbat tycker jag.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. StrongMama

      Ja jag tycker verkligen det är trist, så trist att det liksom måste ingå på nått sätt, att stor influencer är lika med hat, skit och trakasserier. Nä inte okej.
      Ja lyssna på den, superkul att de samarbetar och lyfter upp viktiga ämnen.