Veckans Horoskop – Stronger Life

Stronger Life

Veckans Horoskop

Det är rätt spännande med horoskop faktiskt. Jag vet inte om jag ska tro på de eller inte men ibland är de så sanna att man inte vet vad man ska tro. Oftast är de så sanna om jag ska vara ärlig.

Dagens/veckans horoskop lyder

Kära skorpion, nu går det undan. Under veckan bestämmer du dig för att ta tag i allt som inte legat högst upp på prioriteringslistan. Du kanske startar ett bråk med någon nära dig för att sedan förlåta, gå vidare och börja om igen. Dygnet verkar inte ha nog med timmar för dig just nu, vilket är förståeligt med tanke på intensiteten du lägger i allt du gör. Och det här är faktiskt en väldigt bra period för dig att få saker gjorda, så tänk inte så mycket på att vila. Det kan du göra sen.

Och jag har både bråkat med en vän och även tagit tag i prioriteringslistan som länge legat. Hur mycket mer kan det stämma.
Jag brukar inte alls bråka med vänner, det är inte min stil men det vart så nu.
Och min priolista har legat länge länge men nu bestämde jag att ta tag i det.
Det är som skrivet för mig, haha.

Veckans horoskop på alla tecken .

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.