Stronger Life

Min kalender

Innehåller annonslänkar

Idag hände något mysko på min träning. Jag var så mentalt inställd att träna idag men jag vet inte om jag hade ätit dåligt (sämre än vad jag borde för bra åt jag) för jag blev tömt på energi. Plötsligt började jag skaka och blev riktigt, riktigt illamående. Jag var rätt så yr i huvudet och det var knappt att jag kunde fortsätta men jag körde på tills de två sista övningarna. Där gav jag upp, att köra magövningar när man mår riktigt illa, är nog inte så optimalt.

Dagen annars var bra, hade rätt mycket att göra idag och det får dagarna att gå rätt snabbt. En skön känsla.
Jag och en vän på jobbet sitter och kollar efter almanackor hela tiden och bara suktar oss med nya snygga designer och härliga klistermärken. Det är nästan lite pinsamt att erkänna men det är så härligt att ha henne nära mig, att ha någon som har samma hobbyintresse.

Det finns olika ställen att klicka hem sin egna almanacka ifrån så som tex Minkalender.se, sen finns det även snygga färdig designade på tex Åhlens och Lagerhaus, men vi designar och beställer våra almanackor från personligalmanacka.se

Bilder från kalender på Minkalender.se- egen designade

Passa på inför blackfriday, att designa din kalender för nästa år och klicka hem med rabatter som kommer inom kort.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.