Förbereda i tid – Stronger Life

Stronger Life

Förbereda i tid

Den här veckan funderar jag på att handla lite julklappar. Jag skulle behöva ligga steget före och inte vänta till sista sekund. Jag är lite trött på att vänta in sista veckan typ, med att ta fram allt, dekorerar, julhandla etc. Jag vet ju dessutom att december månad är jättemycket att göra på vårt jobb, så varför vänta. Om det ändå är löning nu snart, så vill jag ha en lista färdig och veta vad jag behöver handla hem till julklappar.

Vi har bestämt att det inte ska bli överdrivet i år. Vi har just köpt ett boende i Spanien och behöver återhämta oss. Så inget överdrivet, utan bara en fin jul med mycket mys, bak, läsa böcker för varandra, kolla på bra filmer, ta promenader, leka i snön om det finns, fika ute på mysiga ställen, njuta av ledighet och lugn. Jag vill inget annat.

Men det tragiska är att man säger samma sak varje år, men inte blir det av för det. Men det här året vill jag lyckas. Jag känner liksom att jag behöver det. Jag tror hela min familj behöver det faktiskt.

Jag har börjat kolla runt lite på julkläder och har funderat på en fin röd julklänning eller alternativt läckra byxor till nyår som jag hade hittat. Visst ni att Boohoo just nu har 50% rabatt på allt !? Hur snygg är inte den rabatten?? In och kika om ni också hittar något till julen. 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.