Misslyckad bakning ! – Stronger Life

Stronger Life

Misslyckad bakning !

Hörrni hej på er denna söndag. Jag är inte bra på att blogga på helgerna men det är för att jag behöver finnas till för min familj och mig själv. En dag är inte mycket att begära som man bara chillar och är med familjen. Eller?

Men jag tänkte ändå köra min söndagsuppdatering så klart.

I helgen blev det kalas på fredag med mys med det andra barnet. Jättehärligt att få bara vara tre ibland och inte alltid fyra. För med två barn så blir allt mer krävande även om det är en härlig känsla att ha alla samlade.

På lördagen blev det träning för min del och sen besök hos min yngsta svägerska som flyttat till en ny bostad. Det var så fint, så fräscht att jag blev alldeles tårögd över hennes kamp hon haft med att hitta eget boende och äntligen lyckats. Fina fina L. På kvällen orkade vi inte mycket mer än att bara åka hem och kolla på en film tillsammans och sen dyka ner i säng.

Söndag är alltid familjebesök. Denna gång kom båda mina föräldrar och fikade. Vi åt lite lunch och sen läxor med barnen. Veckohandel, matlagning, testade nytt recept på scones som Paula Rosas delat på sin blogg och de blev INTE bra! snustorra och inte nått att upprepa igen. Synd.

Paula Rosas

Bild lånad från Paula Rosas blogg

 

Jo och nu är det ju veckouppdateringen.

Veckans mål:

💎 Få in 4 träningar denna vecka, jag behöver verkligen röra på kroppen. Jag har börjat få ont igen och nu vill jag känna mig stark och bra i kroppen.-Jag fick in 3 träningar och sen hann jag inte mer, sen var jag krossade av träningsvärk att det var lika bra att låta det vara. 

💎 Få in 7 dagar av bra kost, inte en enda dag med onyttighet tills jag kommit tillbaka på banan. Bort med socker, frestelser och onödigt ätande. Inga ursäkter om saltapinnar eller med pepparkakor, nu räcker det, inget mer philadelfia på knäcke, inget mer grädde på bananpannkakan, vill man nå ett mål så får man lägga undan sånt ett litet tag. –5 dagar av 7 är ju en bra start men vill ändå ha 7 dagar eller 6 för att vara nöjd. 

💎 Komma igång med körkortet. Första delen blir att boka tid för synundersökning så att jag kan be om körkortstillstånd. – Synundersökning avklarad. Hade hökögon och de har skickat in papprena. 

💎 Gå upp på morgonen tidigt och plugga 30 minuter Teori innan jag väcker barnen, i minst 3 dagar denna vecka. –Gick upp 3 dagar och pluggade teori! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.