Vad har du på dig? – Stronger Life

Stronger Life

Vad har du på dig?

Innehåller annonslänkar

Att ha helg är underbart, många gånger längtar jag till helg för att få ta på mig myskläder och bara gå omkring och mysa. Men när helgen väl kommer börjar den alltid med att jag drar på mig träningskläder och är beredd på träning eller promenad på morgonen efter frukost. Sen är det ju ett skämt att tro att jag skulle ligga och mysa på dagen på helgerna. Det händer ju aldrig. Jag ska antingen träna, städa, plocka, laga mat i förväg, in till stan, besöka, få besök, handla, vad som helst men allt annat än att ta det lugnt! Vad är det för fel på mig haha.

Jag vill ha myskläder och snurra runt omkring i huset med. Kanske om jag tvingar på mig det genom att köpa hem mysiga plagg. Jag älskar morgonrockar och härliga pyjamas. Min favorit här är pyjamas nr 1 och morgonrocken nr 7

Vad har du för favorit och hur ser din morgonrutin ut på helgerna? 

 

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Just nu tex så har jag ju på mig träningskläder och ska snart sätta igång med dagens pass. Den ena dottern är på sin gymnastik med sin far som passar på att träna han med när hon är och tränar. Lillan är här med mig och gör sin läxa bredvid mig medan jag kör mitt pass. Ibland får hon dispans och kolla på teve om jag behöver köra för mig själv. Allt har med min energi att göra. Har man inget att ge och behöver ladda om så ska man lyssna på sig själv och ta vara på den tiden med sin träning.

Dagens pass: Värm upp 10 minuter och avsluta med 5 minuters stretching.

mammafitness-ptonline-workout

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.