Min dröm ska uppfyllas – Stronger Life

Stronger Life

Min dröm ska uppfyllas

Well hello dear! Det är lördag och jag fick sovmorgon! Men jag vaknade utan ägg, trodde jag skulle göra en god frukost till alla men icke då. Det får bli imorgon, orkar inte skicka ut maken nu.

Jag drömde om min söta lilla bil som jag vill ha. Jag börjar bli allt mer och mer pepp på att ta körkortet. Men det är lite som min mor sa till mig häromdagen. Du har nyss köpt ett boende i Spanien, hur ska du nu också tänka på att köpa en ny bil… mmm jag vet, jag är rätt spontan i mitt sätt att tänka. Maken påpekar flera gånger att jag har ju inte ens körkort så varför ens tänka på bilen då?

Men det är såhär jag funkar. Om jag vill ha något så behöver jag ge mig en rejäl morot. Så i det här fallet är det att peppa mig med bilen, genom att sukta mig rejält med bilen så får jag ork att gå upp tidigt och plugga teori. Det fastnar lättare för att jag vill så gärna ha bilen.

Jag har ju tagit synundersökning och fick höra att jag hade hökögon. 😉 Check on that.
Jag har beställt tillstånd och så snart jag fått den så ska jag beställa några körlektioner.
Parallellt så pluggar jag teori varje dag så mycket jag kan och hinner.
Nästa steg efter körlektionerna är att köpa ÖVNINGSKÖRNINGSSKYLTEN och börja köra med maken.
Vitsen där är att lära känna gatorna och allt bättre, köra till min mamma, köra till hemköp, köra till barnen gymnastik, till min pappa, till vårt shoppingcentrum etc. Vägarna vi ofta tar helt enkelt. På det sätt så känner jag mig säkrare sen när det är dags att dra ut själv.

Ja resten kommer när körläraren säger att det är dags för prov och samma med teorin, när jag svarar rätt på allt, flera gånger, så är det bara ta provet. Det får vi se när det blir men allt annat ska jag komma igång med det här året.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.