Inreda Spanien – Stronger Life

Stronger Life

Inreda Spanien

I samarbete med Pol Cart Möbler

Shit vad trött jag är på att se mitt hem på samma sätt nu, haha. Hemma i några dagar och jag vill göra om allt i vardagsrummet. Vi har stort vardagsrum men ändå känns det som att vi inte får plats med allt. Det har varit skönt att ha min mamma här på besök i flera dagar eftersom hon är grym på att få hemmet att se fint ut. Ja alltså hon har ju tiden om man säger så, det har inte jag. Jag sitter ju med min dotter och tar hand om henne. 😉

Men en sak har jag insett, jag vill ha en ny möbel till hallen. Den ska vara till skorna, jag såg idén i Spanien och tyckte det var en smart lösning. Vi får ofta krupp på våra skor, de är alltid i vägen och det känns inte som att vi är bäst på att komma på lösningar. Eller så är de bra men de håller inte, ja då är de inte bra med andra ord.

Jag är ute efter ett skåp som vi kan förvara skorna vid ingången istället. Det ska inte vara dålig kvalité som går sönder lätt men heller inte värsta dyra för att det är ändå bara för skor. Det är väl alltid så att man är ute efter billiga möbler men självklart med bra kvalité. Snygg design också såklart och det är ju lite lättare att hitta. PolCart utlovar bra kvalité och billiga priser så jag kikade in där för att se vad för trevligt de kan erbjuda. Och visst hade de smart förvaring. Säng som man kan gömma, i love it. Det hade passar grymt bra till Spanien bostaden! Att ha ett rum med två sängar man kan ta ut eller som gästsäng i vardagsrummet! Alltså jag älskade lösningen!

Men även garderoben. Jag har länge velat byta bort garderoben både i sovrummet och i hallen. Jag är så trött på dålig planering från vår sida, på att inte få plats med allt och vill ha en bättre lösning på garderober. Men kruxet har väl alltid varit både priset och måtten. Men att ha en riktigt snygg och välplanerad garderob är ju grymt nice.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.