Helgens escape plan – Stronger Life

Stronger Life

Helgens escape plan

Helloooo torsdag, omg vad snabbt det går och vad bra allt känns. Dagarna bara flyter på och jag älskar känslan att ha kontroll på allt och hinna med vardagen. Idag var jag uppe tidigt igen, övade teorifrågor och nu sitter jag och jobbar lite lätt med mina mail. Snart ska barnen upp, äta frukost och sen bär det av mot skola och kontor. I eftermiddag är det träning (längtar) och sen är det gymnastik för min äldsta tjej. Det blir en bra dag det här, tror jag, hoppas jag.

Jag börjar också bli sugen på att göra något med barnen själv, alltså ensamtid med var sitt barn. Jag ville ju börja lite mer med sånt men det är rätt trist hur allt alltid ska kosta så mycket. Men sen är det alltid en liten kamp på tiden på helgerna kan jag tycka. Som tex att dra iväg en lördag är svår, för det är träning och aktiviteter på morgonen, sen är det lunch och plötsligt är klockan 15:00 och oftast har vi något att göra då som att få besök eller åka på besök till någon. Söndagar ska vi inte ens prata om, det är bara hemarbete då, tvätta kläder, hår, städa, dammsuga två våningar, storhandla (veckohandla), laga storkok etc.

Men den här helgen vill jag verkligen, funderar på att dra in tidigt på lördagen efter min träning. Medan stortjejen är borta på gymnastik med sin far så drar jag och lillan och fikar någonstans. 🙂

Doing homework ↓

familjeliv

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.