Botade min ångest – Stronger Life

Stronger Life

Botade min ångest

Innehåller annonslänkar

Jag satt hemma och jobbade till ganska sent idag faktiskt. Jag hade så många inläsningar att göra och mail att svara på och lösa, att jag inte kunde komma hem i lugn och ro. Utan jag får fortsätta här hemma. Men det är enormt skönt att kunna jobba hemifrån.

Jag känner mig konstigt nog rätt glad och nöjd med allt just nu i livet. Varför jag säger att det är konstigt är för att många som är arga på varandra, många som bråkat, tjafsat, det är rörigt och allt möjligt. Men jag känner mig stabil för tillfället, dock väldigt trött.

Jag har börjat ta D-vitaminer och KSM66 och sedan dess har jag inte känt av samma ångest som jag hade förut. Det är otroligt att det funkar med B-vitamin, D-vitamin och Ashwagandha (KSM66). Sen känner väl jag av lite lätt fortfarande men inte alls på samma nivå som tidigare.

Nu ska jag natta ungarna lite snabbt, skriva ihop några sista artiklar som jag har samarbete med och sen ska jag ta en varm dusch, en varm kopp te och mysa i soffan med min make. Min fina make som står ut och orkar med alla mina humör, tankar, ångest, upp å ner gångar, kommentarer, bravader, jobb, stress och allt vad det kan vara med mig. 🙂  Fina fina make. <3

God natt alla ni, ta hand om er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.