Onsdagsuppdatering – Stronger Life

Stronger Life

Onsdagsuppdatering

Det blev en bra dag idag trots all drama på kontoret. Jag tycker om min arbetsplats men den är lite upp å ner ibland. Jag trivs bra men ändå kan jag ibland känna att jag behöver en paus från allt och alla. Jag vill inte byta jobb men jag kan ändå bli sugen på att komma bort ibland. Konstigt det där.

Efter jobbet (slutade tidigt) hade jag rätt bra energi, så jag bytte snabbt om till träningskläder och körde ett av mitt nya pass. Shit vad härligt men shit vilken rumpdödare. Så grymt pass för säte.

Fitness-workout

Det kändes härligt att vara tillbaka, det är härligt att skaka om benen, få svidande ont i rumpan/skinkorna, det är härligt att svettas en massa. Nu mår jag kan jag säga. 🙂

Och nu är jag otroligt hungrig också haha, det är grymt härligt att vara igång igen på rätt bana. Bara med två dagars träning så är jag lugnare mentalt, stabilare, hungrigare, äter mer rätt.

Idag hade vi leverantörsmöte och det bjöds på massa gott från leverantörerna så som pepparkakor, ostar, must och en massa smarriga bullar. Men jag tog bara en pepparkaka. Så stolt och glad att jag är igång igen. Nu vill jag sluta förstöra för mig själv.

mammafitness

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.