Black with Gina – Stronger Life

Stronger Life

Black with Gina

Innehåller annonslänkar

Förra veckan var härlig faktiskt, trots det långa vabbandet, min födelsedag, farsdag, kladdkakansdag bara en massa mys! Barnen har en massa barnkalas framför sig dessa helger i november och jag funderar lite på vad jag ska hinna med att göra medan de är på sina partyn. Och ni har väl inte missat att vi just hade Singels day!

Jag är visserligen inte singel men jag tycker om shopping. I helgen ska jag ut och shoppa lite, jag fick bra med pengar av släkten, när jag fyllde år så jag tycker jag kan få en shoppingrunda.  Det var ändå rätt länge sen jag var ute och körde en rejäl sådan. Gina är en av mina favorit butiker men nu var det ett tag sen jag var där. Min lista inför julafton börjar växa och de flesta sakerna är kläder. Nya byxor, toppar, tröjor och jeans. Jag har märkt att jag har bara svarta byxor, det är smidigast för mig att ha det för det passar med allt. Jag tycker svart är snyggt!

Farsdag är över, vi blickar framåt Blackfriday och vad mer passande än svarta prylar he he.

 

1. one shoulder dress / 2. frill topp / 3. culotte trousers / 4. dress / 5. cropped topp / 6. jeans / 7. stiletto / 8. strappy singlet / 9. slip dress / 10. belt / 11. smock singlet / 12. shoes / 13. singlet / 14. paperbag waist culotte / 15. trousers

Nu ska jag iväg till Specsavers för att ta synkontroll inför körning, Så två steg av checklistan kan bockas av! Det här går ju framåt. Idag gick jag dessutom upp tidigt och pluggade lite dock försov jag mig så jag hann bara med 20 minuters teorifrågor. 🙂

Checklistan

  • beställa övningskörning tillstånd ✅
  • synkontroll ✅
  • köra hårt med teori varje morgon
  • köpa körlektioner
  • boka handledarkurs
  • börja övningsköra privat
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.