Stolt över mig själv – Stronger Life

Stronger Life

Stolt över mig själv

Jädrar i gatan vilken skitdag jag fick tillslut. Jag trodde allt gick så bra idag fram till efter lunch. Boom sa det bara, allt kom över mig som ett brev på posten. Bråk med kollega, diskussioner inom gruppen, massa fel på jobbet pga andra avdelningar, problem i skolan, bristande personal, och sååå vidareeee. Herre Gud säger jag bara.

Men vad lärde jag mig av denna knäppa dag?
Jag har vuxit så mycket, shit vilken människa jag är idag. Jag tycker det är viktigt att lyfta upp, att inse, att klappa sig själv på axeln/ryggen och vara stolt. Våga vara stolt.

Mitt gamla jag hade flippat och blivit så arg. Och visst blev jag arg men jag höll mig lagom lugn, saklig och sen släppte jag dessutom det och fortsatte min dag. Wow säger jag bara. För att vara jag! Wow.
Och sen när jag kommer hem så har jag ändå humöret uppe, det är också wow.

Nu tänker jag stänga ner för idag, ska chatta vidare med en vän, ligga bredvid min man som tittar på dokumentär från sängen och ska bara njuta av att ha han nära mig.

God natt finisar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina Green

    Du ska vara stolt. Du har kommit en lång bit påvägen. Jag är stolt över dig. Du är en grym mamma och en otrolig fin vän. Tack för samtalet igår. Ha en fin dag. Kram