Checklista körkortet – Stronger Life

Stronger Life

Checklista körkortet

God morgon tisdag. Det känns verkligen skönt att vara tillbaka i rutinen igen, att få komma tillbaka till kontoret och kollegorna/vännerna. Jag är fortfarande paff över hur fina de är mot mig, över hur mycket kärlek de sprider till mig. Vi är ett fint gäng och det gör att jag kommer få svårt att byta jobb eller tjänst längre fram.

Igår gick måndagen snabbt förbi och det hoppas jag att även tisdagen ska göra. För hur mycket jag än tycker om jobbet så längtar jag mer till eftermiddagarna numera. Just för att jag är i en process med min ena dotter så jag vill gärna ta vara på det och se vad jag kan göra som mamma för att få situationen bättre.

home-husliv-blommor

Nu har jag en del jobb att dyka in i och se till att bli klar snart och sen ta mig in i till kontoret. Egentligen skulle jag ha vaknat lite tidigare idag men jag var för trött. Tanken var att jag skulle gå upp 5:30 för att plugga teori. Men jag la mig lite sent i går så jag kom inte upp i tid. Nu hinner jag bara med lite jobb, väcker barnen, fixar frukost och sen rusar jag in till kontoret. Nya tag i morgon.

Checklista körkort

  • beställa övningskörning tillstånd
  • synkontroll
  • köra hårt med teori varje morgon
  • köpa körlektioner
  • boka handledarkurs
  • börja övningsköra privat

Nu kör vi!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.